Saturday, December 29, 2012

Purdah dan Niqab

Untuk tempahan:-

Sila layari http://kedainiaga.net 
[sila isikan shopping cart tersebur dan tunggu balasan email daripada kami]

ATAU anda boleh
SMS ke 017-9086912
[sila maklumkan nama,lokasi,jenis purdah dan kuantiti tempahan]
 

Purdah AISYAH
 Harga RM13.00  
 
Material drpd chiffon silk
Ukuran 13" x 13"
Hanya available warna hitam  sahaja.

35 comments:

  1. assalamualaikum..nak tanye..purdah arab tuh blkg nye labuh tak??ade tak yang smpai atas punggung?

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikumussalam,
    tak labuh sgt.hy sampai belakang paras tulang belakang sahaja.

    ReplyDelete
  3. salam...kalau purdah AAC yg pelbagai warna tu, ada tak warna very light pink, cream, n peach?kalau order, mmg betul2 jamin boleh smpai dlm 3 hari ke?

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum kak..tmpg tye..nak order nie mcm mana ye???

    ReplyDelete
  5. Cara pembeliannya bagaimana ?

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum kak, nak tanya purdah AAC tu ade lagi tak ?

    ReplyDelete
  7. salam , purdah yg byk warna tu ada lg x?

    ReplyDelete
  8. salam .. akak , purdah arab 2 lapis tu ade lagi tax ?

    ReplyDelete
  9. Assalam akak .. Purdah AAC yg warna hitam ad lagi tak ?

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum semua,
    Maaf lambat reply, Produk purdah AAC semuanya masih ada ye, terutama warna hitam. Untuk tempahan boleh terus sms akk di 017-9086912 atau email ke kedainiaga@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Wa'alaikumussalam Norfarhana Alias,
    Boleh terus direct sms saya ye 017-9086912

    ReplyDelete
  12. As-salam akak..amani nak beli shayla dengan purdah...boleh ke kak??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Azwa Amani,
      Boleh. sms akk ye 017-9086912, maaf lewat reply

      Delete
  13. skh ni still available ke? ta ley nk tgk gmbr die cmne

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum. sy nk tnya, purdah arab afefa n az zahra ada stok lagi?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam Mellissa,
      kedua-duanya skng masih belum ada stok.

      Delete
  15. Salam.akak ada jual shayla hitam kosong x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, kalau plain sahaja tak de tapi hitam dan ada corak color2 mmg ada.Nnt akk upload dan tgk ye.

      Delete
  16. salam, akak cuma ada AAC je ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam Nur Haziqah:-

      Semua purdah available ye.Akk dah edit..:)
      berminat nak orer boleh terus sms ke 017-9086912

      Delete
  17. Assalamualaikum kak.. Saya berminat dengan purdah2 ni. Semua available lagi ke? Macam mana nak order? Reply me ASAP. :) Terima kasih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam,
      Hanya 2 shj masih available iaitu jenis AAC dan Arab 2 lapis. Nak tempah sila isikan form di http://kedainiaga.net atau isikan di ORDER FORM.

      Delete
  18. Replies
    1. iye masih ada.
      Harga RM10 +pos (rm6-sem, RM10-Sbh/Srwk)
      sila buat bayaran dan isikan order form k..

      Delete
  19. assalam..akak..purdah acc tu de lg x?tolong emel saya butiran untuk beli purdah tu..saya nak beli 2..
    erika_8991@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assalam atika zakaria
      iye masih ada.Insya ALLAH boleh.nnt cek emel adik ye.

      Delete
  20. salam.. akak. saya nk beli Purdah Arab Az Zahraa(Selapis) dan Purdah Arab Afeefa - (2 Lapis).camne nk order? tlg reply asap :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dik
      iye semua stok ada. Berminat nak order boleh isikan form order di http://kedainiaga.net.

      Delete
  21. still ade ke Purdah Arab Afeefa - (2 Lapis)??

    ReplyDelete
    Replies
    1. iye masih ada
      sila isikan form order di http://kedainiaga.net

      Delete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Replies
    1. iye masih ada.berminat sila isikan order form di http://kedainiaga.net atau sms ke 017-9086912

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...